Napa Pilih Kita

Khusus kanggo ngasilake peralatan set
  • about us

babagan perusahaan

Kita Akeh karo Sampeyan!

Weifang Naipute Gas Genset Co., Ltd. didegaké ing taun 2008. Kantor dununge ing Markas Markas ing kutha Weifang, provinsi Shandong lan ana sekitar lalu lintas lan lingkungan sing kepenak. Pabrik dununge ing Advanced Industrial Manufaktur Park kanthi dhukungan saka pemerintah lan swasana industri sing apik. Wiwit merek NPT wis disiyapake, produk utama yaiku set generator gas 10kW-1000kW, kalebu set generator gas alam, set generator biogas, set generator gas minyak, set generator gas tempat tidur batubara, set generator gas LPG, set generator gas biomassa lsp…

maca liyane