Apa Pilih Kita

Spesialisasi ing ngasilake peralatan set
  • babagan awake dhewe

babagan perusahaan

We Tuwuh karo Sampeyan!

Weifang Naipute Gas Genset Co., Ltd. didegaké ing 2008. Kantor dumunung ing Markas Base ing kutha Weifang, provinsi Shandong lan ana lalu lintas trep lan lingkungan penake watara.Pabrik dumunung ing Taman Industri Manufaktur Lanjut kanthi dhukungan pemerintah lan swasana industri sing apik.Wiwit merek NPT wis disetel, produk utama yaiku set generator gas 10kW-1000kW, kalebu set generator gas alam, set generator biogas, set generator gas lapangan minyak, set generator gas batu bara, set generator gas LPG, set generator gas biomassa. lsp…

maca liyane